Saturday, March 19, 2011

"ELEK" Itulah Suara Rakyat Ampang Jaya Kepada Pakatan Haram Selangor

Hari ini berlangsungnya Program Merakyatkan Seni Budaya Sukan Rakyat 2011 bertrmpat di Kg Melayu Ampang Jaya yang di rasmikan oleh Dato Seri Utama Rais Yatim.

Program yang di adakan hari ini mendapat sokongan dari semua komponen BN dan juga rakyat sekitar Ampang Jaya. Hadirin yang hadir menjangkau 700 orang.

Dalam ucapan Dato Seri Utama Rais Yatim beliau meminta rakyat di Ampang menilai sendiri apa kemajuan yang di capai selama mana kerajaan Pakatan Rakyat mentadbir Selangor. " Apa yang ada di Ampang? Apa yang di bangunkan mereka selama ini?"

Hadirin yang hadir membalas dengan jawapan " Elek" Tidak ada satu pun pembangunan buat rakyat Ampang Jaya di bangunkan oleh mereka Pakatan Rakyat.

Dalam pada itu Dato Ismail Kijo Penyelaras Parlimen Ampang Jaya melahirkan rasa terima kasih kepada hadirin yang hadir yang menunjukkan Bukti bahawa Rakyat di Ampang Jaya menyokong penuh Barisan Nasional.

Kahadiran pelbagai kaum juga membuktikan semangat 1 Malaysia. Wujud dengan subur di Ampang jaya dan dengan yakin Dato Ismail Kijo menyatakan BN akan rampas semula Parlimen Ampang Jaya dan Selangor pada PRU 13 akan datang ini.

Program berkenaan selesai jam 5 petang dengan penyampaian anugerah kepada mereka yang berjaya melanjutkan pelajaran ke IPTA dan juga penerima sumbangan dari Kementerian Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan.

Gomo amat tertarik dengan kenyataan Dato Seri Utama Rais Yatim apabila bulan lepas satu program Pakatan Rakyat Selangor di adakan di De Palma Hotel yang menjemput 500 orang hadir namun hadirin yang hadir pada program berkenaan hanya 60 orang sahaja yang membuktikan Rakyat Ampang dan Selangor menolak Kerajaan Pakatan Rakyat Haram Selangor!


Psssttt... Harap rakyat Malaysia sedar hakikat bahawa tidak ada pun yang di bangunkan oleh Kerajaan PR melainkan rompakan wang rakyat!

-sumber http://www.papagomo.com/2011/03/elek-itulah-suara-rakyat-ampang-jaya.html

1 comment:

Anonymous said...

NAK AMBIL BALIK SELANGOR KENA KERJA KUAT BRO