Monday, August 17, 2009

NIK AZIZ Istighfar bebanyak..

BUKIT MERTAJAM 17 Ogos — Mursyidul Am Pas Datuk Nik Aziz Nik Mat berkata, anggota UMNO tidak akan masuk syurga kerana parti itu mengamalkan ajaran Islam palsu dari Palestin.

Katanya, terdapat perbezaan antara Islam yang didakwah oleh Pas dan Islam yang diamalkan oleh umat Islam daripada kalangan anggota UMNO.

“Islam bawah UMNO tidak ke mana dan tidak boleh bawa seseorang itu ke syurga. Berdasar perkara itu, saya percaya penduduk di kawasan Permatang Pasir akan memilih calon Pas sebagai wakil rakyat mereka,” katanya kepada pemberita di Institut Kemahiran Belia Negara (IKBN) di sini hari ini selepas proses penamaan calon bagi pilihan raya kecil Permatang Pasir.

Pengundian ialah pada 25 Ogos ini.

Pilihan raya kecil itu melibatkan calon Pas, Mohd Salleh Man, 52, yang juga Pesuruhjaya Pas Pulau Pinang, dan calon Barisan Nasional Rohaizat Othman, 38.

Kawasan itu mempunyai 20,290 pengundi berdaftar. - BERNAMA

Berkempen-berkempenlah Nik aziz ooii...sapa masuk syurga dan sapa masuk neraka itu bukannya saudara nik aziz yang tentukan bukan Parti yang tentukan ianya terpulang kepada amalan individu dan kehendak tuhan...beristighfar bebanyak...Jangan cuba mempermainkan ajaran ISLAM demi kepentingan parti..ingat tuhan sikit...

Ya-allah ampunilah saudara-saudaraku ini dan janganlah kerana tingkah laku mereka engkau murka kepada kami dan berilah petunjuk kepada mereka...sesungguhnya engkaulah yang maha pengampun lagi maha penyayang

-Biro agama UCBA-

No comments: